IMDb:
5,1

10,000 BC izle (2008)

M.Ö. 10.000 izle

Yorum mu yapmak istemiştiniz ?
  • Sadece üyelerimiz yorum yapabilmektedir.
  • Henüz üye olmadıysanız buraya tıklayarak ücretsiz üye olabilir, zaten üyemizseniz buraya tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yorumlar

Film Hakkında ... Yorum yapılmış. Bu yorumlara ... cevap verilmiş.

avatar
0

gerçekçilik arayan Göbeklitepe'yi ziyaret edebilir. :) M.Ö. 9.500'e ait olan teleskop işlevi gören bir tapınak* kendisi. Tabii ki filmde fazlasıyla mantık hatası gene var ancak fantastik kategorisinde. Yani tarihsel yolculuk beklentisi olan gitsin belgesel izlesin :D 10/10

avatar
2

Film olmamış arkadaşlar.. Mantığa oturmuyor. Yani Şamanizm, uzaylılar, atlantis, Piramitler, mağara dönemi, yerleşik döneme geçiş vb.. gibi aklına gelecek bir dolu yerden alıntı-gönderme vb.. yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Yani mabadına her deri geçiren kar kış da olsa yeni traşlı vaziyette yarı çıplak yola düşebiliyor. O kadar çok saçmalık var ki say say bitmez.. Niyeyse garip bir şekilde izletti kendini..

avatar
0

sakın izlemeyin. 1/4

avatar
0

sayfaları dolaşırken önüme geliverdi,az sonra ikinciye izliycem.muhakkak izliycemm

avatar
2

Hikayesi kadar, kurgusu da kötü olan bir film. mantıksız demeyip, fantastik diyerek devam etseniz bile, ismi o kadar net ki görmezden gelip keyif almaya çalışsanız bile olmuyor, taze boyanmış mağaralar,manikürlü eller, bakımlı dişler, top sakallar.. filan derken devamlı filmden koptum.Filmde her şey günümüzdeki kaşılığı ile tabir ediliyor mesela, mızrak, yıldız, ışık, acı, cesaret, korku, iz, dünyanın sonu... her şey işte, ancak iki kavramın karşılığı yok, 'beyaz yağmur' ve 'dört ayaklı şeytan'. yani dilsel gelişim 'kar' ve 'at' diyecekleri seviyede tıkanmış. komik...daha düzgün bir hikaye bulsalar bir nebze olsun izlenebilirdi ama şuan ki hali ile 20. dakikadan sonra film inanılmaz sıkıyor. 10 bin yıl önceyi anlattığın filme aşk koyma be kardeşim. Herkes 1 gün fazla yaşama derdinde kim n yapsın kaçırılan kızı, bahaneleri de şu ' diğer erkekler olmadan avlanamayız' yersen. İşte adı "milattan önce beş, bilemedin on beş" olsa güzel olurdu ama..IMDb puanını sonuna kadar hak ediyor..

avatar
1

Arkadaşlar filmin konusu Fantastik.
İmdb puanı 5 felan hikaye.
Çok güzel bir film. Zaman geçirmek için harika.

avatar
3

Çok güzeldi bana kalırsa, çünkü hem gerçek şamanlığı (kamlığı) göstermişler hem de günümüzde iyice kabul görmeye başlayan piramitlerin dört-beş bin yıl önce değil en az on bin yıl önce Mısırlılardan bile eski bir medeniyet tarafından yapıldığı hipotezini işlemişler. Konusu benim açımdan değerliydi, ayrıca hareketliliğin fazla olmamasını kurgusunun akıcılığı dengelemiş (10/10)

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.

avatar
5

Konusu ve görsel olarak iyi bir filmdir. Kurgusu olsun kostümler olsun çok iyiydi. İlk çıktığı zamanlarda DVD'de izlemiştim. Ve o zaman çok sevmiştim. Tür olarak da nadir bir filmdir. Filmin geçtiği dönem ile ilgili pek film yapılmaz. Aldığı puan bence de çok az. En azından 7'nin üstünde olması gerekir diye düşünüyorum. Puanın düşük olması muhtemelen filmdeki tutarsızlıklardır. İzlediğim zamanda anlamadığım o kölelerin getirildiği güzergah mesela. Geldikleri yer Mısır, ilk kaçırdıkları yerde Ural dağları ama nereden getirildiklerini anlamadım. Kılıç dişli kaplan ve terör kuşları da Amerika kıtasına ait türlermiş. Yine de bunlara rağmen seyir zevki yüksek bir film.

avatar
3

Güzel bir filmdir yine 2000lerin sonunda çıkmış ve klasik kanal d film kuşağında yer almış seyredilecek kült filmlerden bir tanesi tavsiye ediyorum.

avatar
3

Uzun yıllar önce izlemiştim bu filmi, tekrar izleyeceğim. Paylaşım için teşekkürler :) Film güzeldi.

avatar
3

@gfo95, bi 10.000 yıl once falan mi izledin

avatar
2

imdb puanı düşük ama güzel filmdi tavsiye ederim

avatar
2

imdb si dikkatimi çekti, izleyeli epeyi oluyor ama beğenmistim diye hatırlıyorum. bi 7 si olması lazımdı.

avatar
4

İzlenilmesi gereken çok güzel bir film. IMDb puanına aldanmayın. Admin rica etsem 1080p atarmısın. Şimdiden Teşekkürler.

avatar
4

Film hoşça vakit geçirtiyor. Sürükleyicide, aksiyon sinemasının bütün gereklerinide yerine getiriyor. Özellikle finalde Mısır Medeniyeti ile bağlantı kurulup, bu medeniyetin en büyük eseri Mısır Piramitlerinin yapılışını gösteren sahneler gerçekten iyiydi. Mamutların ve ilk çağlarda yaşayan canlıların özel efektlerle yeniden canlandırılmasıda başarılıydı. Güzel bir film kesinlikle izleyin

avatar
3

Yıllar önce ilk defa tv'de yayınlandığı zaman izlemiştim. Her anı heyecan ve aksiyon dolu bu filmi kim izlesin asla pişman olmaz. Dalga geçer gibi 5.1 'lik puan alması resmen haksızlık.

avatar
3

Film muhteşem de imdb puanı niye bu kadar düşük onu anlayamadım. 4.9 nedir ya bizim saçma yerli filmler bile daha yüksek ...

avatar
2

flimi anlatmaya gerek yok tarzının en iyilerinden tek kelimeyle muhteşem

avatar
2

cok guzel bir filim herkes izlesin tvsiye ederim bakdiklarinda bana hak vereceklerine eminim tibki filimdeki gibi.

RASTGELE FiLM İZLE Kendimi Şanslı Hissediyorum